Blog

E-Hemşire.com

Hemşire Maaşı

Temmuz 2011 de en düşük memur maaşı 1534 tl olacak. Ağustos 2010 itibariyle Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan lise mezunu 4.b'li hemşire 966 lira maaş aldı.

Yeni zamlarla beraber basın yayın organları zamlı maaşları manşetlere taşıdılar, polis: 2 bin lira,  öğretmen 1650 lira, Hemşire 1400 lira ....


Ocak 2011 itibariyle  Memurlara verilen seyyanen zamlarla beraber sağlık bakanlığında görevli bir hemşire, döner sermaye almayan bir kurumda çalışan hemşireden 450 TL eksik maaş alacak.

Yayınlanan rakamları görenler hemşirenin 1400 lira aldığını üstüne de birde döner sermaye aldığını düşünmektedirler. Hal bu ki bu rakamlar döner sermaye almayanların aldığı maaşlardır.

Ağustos 2010 da Milli Eğitim Bakanlığında görevli bir hizmetli 1360 lira maaş aldı. En düşük devlet memuru maaşı örnek verilirken hep MEB deki hizmetli maaşı baz alınır, ancak bundan sonra en düşük devlet memuru maaşı sağlıktaki hemşire maaşı olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

 

BLOG KATEGORİLERİ
Evde Bakım HemşireliğiHemşire Çalışma AlanlarıHastalıklar ve Hemşirelik YaklaşımlarıManşet HaberlerSağlıklı BakımAktualiteMakale & Sağlık HaberleriDoğal BakımGüncel DuyurularSağlık PersonelleriMesleki BilgilerHemşirelik MevzuatıHemşirelik YayınlarıHemşirelik Eğitimi Veren Okullar