Blog

E-Hemşire.com

Özel Sağlık Sektörüne Özel İstihdam


Özel Sağlık Sektörüne Özel İstihdam

Damla İnsan Kaynakları Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu, 15.12.2008 100 Sayılı İzin Belgesi ile Özel İstihdam Bürosu Olarak Çalışma ve Faaliyetlerini Sürdürmektedir.

Aynı zamanda Damla İnsan Kaynakları, İstanbul Özel İstihdam Büroları Derneği Kurucu Üyesi olup, Derneğin Başkanlığını da yürütmektedir.

Firmamız, özel sektörde her alanda istihdam çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmekte olup, ülkemizin güvenilir ve öncü kuruluşlarındandır.

Sağlık Sektöründe İstihdam, firmamızın üzerinde titizlik ve ciddiyetle çalıştığı bir alandır. Bu yönde eğitimli, tecrübe sahibi ve güvenilir (Hemşire, Hasta Bakıcı, Refakatçi vb.) geniş bir eleman ve personel portföyümüzle kişi/kurum ve kuruluşlara hizmet vermekteyiz.

Sağlık sektöründe çalışanların ne denli önemli olduğu bilinci ile aday portföyümüz, eğitimli, nitelikli, kalifiye yetişmiş eleman ve personellerden oluşmaktadır.

Çalışma şekli olarak firmamız güvenilir bir yol ve yöntemle faaliyetlerini yürütmektedir.

Hizmet alan ve hizmet verenler arasında karşılıklı güven esasına dayalı, tarafların ihtiyaçlarını karşılıklı anlayışla ve ivedilikle çözen farklı çalışma metodumuz ayrıcalığımızdır.

Sağlık sektöründeki istihdam alanında vermiş olduğumuz hizmette en önemli referansımız, müşteri memnuniyeti esasına dayanan sektörde ki duruşumuz, kurumsal kimliğimiz ve doğru istihdamda güvenilir çözüm yöntemi olan çalışma şeklimizdir.

Kurumunuzun ve sizlere güvenen hasta ya da hasta yakınlarının,  hemşire, hasta bakıcı ve refakatçi gibi sağlık personeli açığı ve istihdamında, gereken kaliteli hizmeti büromuzun karşılayabileceği inancındayız.

Bu bağlamda İstanbul Özel İstihdam Büroları Derneğimizin yürüttüğü çalışmalar dâhilinde “Sağlık Sektöründe, Sağlıklı İstihdam” adına karşılıklı olarak bir işbirliği yürütmek istiyoruz. Konuyla ilgili her türlü bilgi ve görüş alışverişine açıklıkla cevap vermekteyiz.

Saygılarımızla…

Filiz ŞEKER

İK Yöneticisi
Damla İnsan Kaynakları

BLOG KATEGORİLERİ
Evde Bakım HemşireliğiHemşire Çalışma AlanlarıHastalıklar ve Hemşirelik YaklaşımlarıManşet HaberlerSağlıklı BakımAktualiteMakale & Sağlık HaberleriDoğal BakımGüncel DuyurularSağlık PersonelleriMesleki BilgilerHemşirelik MevzuatıHemşirelik YayınlarıHemşirelik Eğitimi Veren Okullar